We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Wees lief voor je oksels

Iedereen – nou ja, bijna dan – gebruikt deodorant. We gebruiken deodorant tegen zweetprobleempjes en tegen de ongewenste geuren. Maar de varianten in de drogisterijen zitten vaak boordevol chemische stofjes en kunnen schadelijk zijn. Een aantal wetenschappers denkt dat er mogelijk een verband is tussen het ontstaan van borstkanker en het gebruik van deodorant onder de armen. Niet echt fijn om op de huid te smeren.

100% natuurlijke deodorantstick
Daarom heeft 1-2DRY een deodorantstick ontwikkeld die 100% natuurlijk is en bevat dus geen propylene glycol, alcohol, aluminium chlorohydrate en parabenen. Daarnaast is deze deodorant vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en dierlijke vetten. Uiteraard is de 1-2DRY deodorant dermatologisch getest. De deodorant bevat ingrediënten die verzachtend werken waardoor de deodorant ook te gebruiken is voor de gevoelige huid en is zelfs na het scheren. En de geur is zacht en neutraal waardoor deze deodorant geschikt is voor mannen en vrouwen. Daarnaast ziet de 1-2Dry deodorant er ook nog eens heel leuk uit!

Advertentie

De werking
De 1-2DRY deodorantstick gaat de bacteriën tegen die transpiratiegeur veroorzaken. Zodra je de deodorant aanbrengt, ontstaat er een dunne laag op de okselhuid waardoor vochtverlies wordt tegengehouden. De etherische oliën voorkomen lang een vervelend geurtje en zorgen ervoor dat de deodorant langdurig werkt. Ook belangrijk: de deodorant irriteert en vlekt niet.

Verkrijgbaar
De 1-2DRY deodorantstick is vanaf eind februari verkrijgbaar bij de drogist. U schaft deze deodorant al aan voor €4,99.

beauty

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien