Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Welke bh past bij welke boezem?

Het dragen van de juiste bh is erg belangrijk. Helaas is de zoektocht naar die ene goede ondersteuner voor je borsten geen eenvoudige klus. Daarom: tips voor het vinden van de perfecte bh voor je eigen boezem.

Advertentie

Kleine cupmaat

De perfecte bh voor vrouwen met een kleine cupmaat is de push-up bh. Door het dragen van deze bh lijken de borsten groter en wordt er een mooi decolleté gecreëerd. Andere opties zijn de voorgevormde bh en de balconette. Deze bh’s tillen de borsten op en geven de indruk van een grote boezem. Een ander voordeel van de balconette is dat hij niet zichtbaar is onder een T-shirt of truitjes met een laag uitgesneden neklijn.

Grote cupmaat

Ben je gezegend met een volupteuze boezem? Dan is menig vrouw jaloers. Maar het hebben van een grote cupmaat brengt ook nadelen met zich mee. Voor vrouwen met een grote boezem is het belangrijk dat de bh voldoende steun biedt. Ook moet de bh brede schouderbandjes hebben en een elastisch rugpand. Je kunt het best kiezen voor de klassieker: de beugel bh. Deze biedt namelijk ontzettend veel steun doordat de schouderbandjes van de beugel bh vanuit het midden van de cup zijn geplaatst.

Wil je de grote cupmaat kleiner laten lijken? Kies dan voor een minimizer. Deze bh drukt de borsten plat tegen het lichaam. Hierdoor lijkt het net alsof je een cupmaat minder hebt.

Weinig volume aan de bovenkant van de borst

Er zijn ook vrouwen die weinig volume bovenaan de borst hebben en waarbij de borst beneden veel ronder is. Dit komt zowel voor bij een kleine als grote cupmaat. Voor deze vrouwen is het belangrijk dat de bh steunt biedt en dat de bh lift. Hierdoor is het borstvolume mooi verdeeld en lijken de borsten bovenaan iets voller.

Tip: voor elk type boezem is er een bh te koop die lekker zit én er mooi uitziet. Het is vooral belangrijk om te weten welke cupmaat en borstomvang je hebt en welk type bh je figuur het beste laat uitkomen. Laat je adviseren en probeer verschillende bh’s! 

 

Bron: Marie Jo

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien