Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít wenkbrauwpotlood van €1,59 blijkt net zo goed als de twintig keer duurdere variant

Tegenwoordig is een wenkbrauwpotlood bij de meesten van ons niet meer te missen. Het product komt daarom ook in duizenden varianten voor. Maar als je de schoonheidsfanaten zou moeten geloven, moet je toch echt voor dit potlood gaan.

Schoonheidsredacteuren vertellen aan glamour.com dat het het zeker waard is om het wenkbrauwpotlood van Essence van €1,50 in huis halen. Ja, zélfs ten opzichte van wenkbrauwpotloden van bijna 30 euro die zij ook hebben getest. Essence kun je krijgen bij Kruidvat.

Advertentie

“Makkelijk aan te brengen”
Beautykenners prijzen het product aan en noemen het “makkelijk aan te brengen”. Een ander vertelt: “Ik gebruik het product nu al een paar jaar. Zelfs na het gebruiken van een aantal dure merken ga ik steeds weer terug naar deze.”. Weer een andere redacteur zegt over het potlood: “Hij werkt net zo goed als bruine potloden die echt veel duurder zijn. Deze kleur past zelfs iets beter bij mij.”

Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met deze ontdekking. Scheelt toch weer wat euro’s in de portemonnee.

Hij is te vinden in verschillende drogisten maar je kunt hem ook gemakkelijk bestellen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

Bron: Dailymail.co.uk. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien