Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Deze wenkbrauwtrend gaan we in 2020 veel zien

Het geheim van een knap stel wenkbrauwen? Er vooral niet teveel aan plukken. Wenkbrauwen zien we tegenwoordig het liefst zo vol mogelijk. Deze nieuwe trend speelt daar slim op in. 

Het is een van de meest gezocht beautytermen op Google in 2019: brow lamination. Het houdt dat in je wenkbrauwen omhoog worden gekamd en gefixeerd met een chemische oplossing. Zo ogen ze vol en natuurlijk.

Advertentie

Sommige vrouwen bereiken hetzelfde effect door hun wenkbrauwen met wat wenkbrauwgel omhoog te kammen. Het resultaat is hetzelfde, maar het verschil is dat het met gel alleen nooit zo goed in model blijft.

Haargroeirichting

De behandeling kun je zien als een soort permanent voor de wenkbrauwen (minus de krullen). De wenkbrauwen worden in de natuurlijke haargroeirrichting gekamd en vervolgens behandeld met een chemische oplossing. Het resultaat blijft zo’n 6 tot 8 weken – afhankelijk van hoe snel je wenkbrauwen groeien.

Het voordeel? Het temt opstandige wenkbrauwharen en geeft de illusie van een vollere wenkbrauw. Dat scheelt in de ochtend weer een hoop tijd. Het is bovendien minder pijnlijk en kostbaar dan getatoeëerde wenkbrauwen (ook wel bekend als microblading).

Kale plekjes

Als je ontembare wenkbrauwen of wenkbrauwen met veel kale plekjes hebt, zul je na de behandeling veel verschil zien. Als je eerst wil testen of deze look bij je past, kun je het eerst proberen door de haartjes omhoog te kammen met wat gel.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Her freckles & brows 🤩✨ I’ll be posting a before and after of her brows soon. #browlamination

Een bericht gedeeld door 🔮 𝕭𝖗𝖔𝖜 𝖂𝖎𝖟𝖆𝖗𝖉 🔮 (@killabriii) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Who What Wear. Beeld: iStock

Lees meer

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien