Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Ook déze Nederlandse winkelketen dreigt uit de winkelstraten te verdwijnen

We scoren er vaak fleurige broeken, gebreide vesten en kekke bloesjes. Maar nu is er minder fleurig nieuws: kledingketen Didi zit in financiële problemen.

De keten heeft daarom surseance van betaling gekregen.

Advertentie

Onzekerheid
Didi probeert al lange tijd tegen de stevige concurrentie van webwinkels op te boksen. Maar dat lijkt niet langer te lukken. De webwinkel is tijdelijk uit de lucht gehaald en wat er met de ruim 80 winkels in Nederland gebeurt, is nog niet duidelijk. Dat maakt dat de 350 mensen met voltijdbanen bij de keten niet zeker zijn van hun baan. Voorlopig zijn de fysieke winkels in ieder geval nog wel open.

Ook deze 2 winkelketens
Verdrietig nieuws in modeland dus. Maandag werd al bekendgemaakt dat kledingketens Steps en Promiss in het voorjaar sluiten. Wat er in de toekomst met Didi zal gebeuren, zullen de komende dagen waarschijnlijk uitwijzen. We duimen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DIDI (@didi_hq) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fashionunited. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien