Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Winnen: een lingerieworkshop in Amsterdam

Heb je altijd al willen weten welke bh het beste bij jouw figuur past en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Doe dan mee en geef je samen met je vriendin, (schoon)zus, buurvrouw of dochter op voor de exclusieve lingerieworkshop van Triumph.

Libelle samen met Triumph

Goede lingerie is de basis van elke outfit. Maar wist je dat de gemiddelde vrouw 8 bh’s bezit en er eigenlijk maar 2 echt graag draagt? En dan dragen we ook nog eens vaak de verkeerde maat bh.

Alles over de perfecte bh
Op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019 organiseren Libelle en Triumph exclusieve lingerieworkshops. Tijdens de workshops van een uur krijg je van Libelle’s Françoise (redactiemanager mode) de laatste trends op modegebied voorgeschoteld. Elisa van Triumph vertelt je waarom Triumph al 130 jaar succesvol is op het gebied van lingerie. En ze vertelt je alles over het vinden van de perfecte bh: met beugel, zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd. Wat doet het voor je boezem, wat kies je en waarom? Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de nieuwe collectie en krijg je voldoende tijd om je te laten adviseren, te passen en te genieten van een hapje en een drankje. En als kers op de taart shop je als deelnemer aan de workshop met 20% korting op de gehele Triumph-collectie én krijg je een fijne goodiebag mee naar huis.

Triumph Amourette nieuwste lentecollectie. Getoonde modellen zijn beschikbaar tot G- , F- en H-cup. Prijzen van links naar rechts: slipje donkerblauw € 24,95, beha € 49,95. Hipster roze € 24,95, beha € 54,95. Slipje lichtblauw € 27,95, beha € 49,95.


Doe mee!
– Wanneer: donderdag 18 april 2019 om 15:00u en 17:30u en vrijdag 19 april 2019 om 12:00u en 15:00u
– Waar: in de prachtige Triumph-winkel in de Kalverstraat 43 in Amsterdam
– Let op: er is plek voor 30 dames per workshop, dus doe snel mee want vol = vol!
Meedoen kan t/m 7 april 2019. Wanneer jij bent uitgekozen om deze workshop te volgen ontvang je van Libelle een bevestiging.

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien