Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Je krijgt hoe dan ook wittere tanden als je dít eet

We willen allemaal een prachtige tandpasta-glimlach, maar ja, je tanden laten bleken is een hoop gedoe en het kost bovendien best wat geld. Gelukkig zijn er ook andere manieren.

Je kunt namelijk iets eten wat je tanden op een natuurlijke manier witter maakt.

Advertentie

Bijvoorbeeld appels: die zijn goed voor het fris houden van je gebit. Het verwijdert namelijk tandplak waardoor je tanden na een tijdje steeds witter worden. En ben je niet zo van de appels? Aardbeien doen hetzelfde trucje. En als je nog meer fruit zoekt: denk dan ook aan de peer. Als je dit eet dan maakt je mond meer speeksel aan, waardoor je tanden ook gereinigd worden. Je tanden worden hierdoor ook minder snel ‘geel’.

Ga je liever voor de groenten? Wortels zijn een goede optie – die zorgen ervoor dat eventuele vlekken op je tanden verwijderd worden. Ook komkommer kan helpen om die frisse glimlach te krijgen. Waar al dat gezonde eten wel niet goed voor is, nietwaar?

Libelle’s Amber probeerde een zwarte tandpasta die je tanden witter laat lijken. Tenminste, dat beweren ze. Bekijk hier het resultaat:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien