Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Yihaa! Dit zijn de hipste cowboylaarzen voor komend seizoen

Dit lijstje cowboylaarzen wil je gezien hebben voordat je een nieuw (of vintage) paar laarzen scoort. Omdat niets zo’n goede investering is als een goed paar laarzen, hebben we nodige inspiratie voor komend seizoen.

De westerntrend is een blijvertje. Ideaal voor het weer in september: de ene dag is er zon, de andere dag komt het met bakken uit de lucht. En daar is de cowboylaars perfect voor: draag ze met blote benen onder een jurkje of met een wijde of strakke broek op de regenachtige dagen. Giddy up!

Advertentie

Cowboylaars

De cowboylaars komt in twee varianten: tot het midden van de kuit en – ideaal voor vrouwen met stevige kuiten – net boven de enkel:

Op déze manier blijft je broek goed in je laarzen zitten:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien