Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De 'yoga-huid' wordt nu al de beautytrend van 2019 genoemd

De kans bestaat dat je – net als wij trouwens – nog nooit van de trend ‘yoga-skin’ hebt gehoord. Maar het bestaat dus, een soort yoga voor je huid.

Dit wordt namelijk naar verluidt dé hype van 2019. Moet je dan gaan sporten met je gezicht? Nee. Het gaat om hoe je gezicht eruitziet.

Advertentie

Wat is het?
“Yoga-huid is een look die echt aanvoelt”, aldus visagist Sarah Hill. “Eerdere trends draaiden vooral rond het creëren van een perfecte, vlekkeloze huidskleur. Dat ziet er al snel niet meer natuurlijk uit. Yoga-huid gaat daarentegen over het creëren van een heerlijke, frisse en sappige huid die er heel natuurlijk uitziet. Maar dan wel met dat tikkeltje extra. Stralend van gezondheid, zeg maar.”

Yoga
De reden waarom Hill het de ‘yoga’-huid noemt, is omdat het volgens haar de gezonde gloed nabootst die je hebt als je net klaar bent met een lesje yoga. Of denk aan zo’n prachtige, volle huid zoals zwangere vrouwen dat hebben. “Super gehydrateerd, glanzend en sappig. Het gaat hier dus niet om het verbergen van imperfecties, maar om het creëren van een echte versie van je natuurlijke huid, maar net een tikkeltje beter en mooier.”

Hoe je het doet?

  1. Breng je normale dagcrème aan op je gezicht
  2. Gebruik een primer
  3. Maak je eigen mix van producten, maar gebruik hierbij de volgende verhoudingen: 60 à 70 procent foundation, 15 procent gezichtsolie, 15 procent vloeibare highlighter. Heb je een droge huid? Voeg dan een beetje vochtinbrengende crème toe. Vette huid? Gebruik dan wat minder gezichtsolie.
  4. Breng de mix aan op je gezicht met je handen. Breng het in kleine laagjes aan en masseer het in de huid.
  5. Toch niet tevreden met wat imperfecties? Breng dan wat vloeibare concealer aan met een borsteltje met dunne haartjes.

Zoals benoemd, is de verhouding erg belangrijk. En zorg daarbij voor de juiste mix van dekkende producten, zoals foundation, en producten die je een mooie glans kunnen geven, zoals een highlighter. Succes!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien