Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit geweldig leuke (én betaalbare!) zebrapak vliegt het internet over

Dierenprintjes zijn het momenteel he-le-maal. Hangt jouw kast ook vol kleding met leuke printjes? Dan word je vast dolenthousiast van dit razend populaire zebrapak.

Je hoeft tegenwoordig maar de straat op te lopen en de dierenprintjes vliegen je letterlijk om de oren. Logisch: ze vrolijken de boel lekker op. Ook de collectie van budgetketen Primark barst van de items met een gave print. Hun gloednieuwe zebrapak vliegt momenteel het internet over, en wij begrijpen wel waarom.

Advertentie

Nooit meer uitdoen
De top heeft een mooie V-hals en de broek valt lekker wijd. En het stofje ziet eruit alsof je het pak liever nooit meer uitdoet. Ook fijn: je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten. Het complete zebrapak is al voor €16 van jou. Dat wordt rennen naar de winkel, want het pak is vast gauw uitverkocht.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram Primark. Beeld: iStock, Instagram

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien