Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Déze zeep wordt het wondermiddel tegen acne genoemd

Heb je last van acne en ben je al een tijdje op zoek naar het wondermiddel? Misschien dat deze veganistische zeep je onzuivere huid kan helpen.

Het internet is namelijk in de ban van de Cleansing Bar van Carbon Theory. 

Advertentie

Houtskool en tea tree

Het is een veganistische zeep die bestaat uit houtskool, tea tree-olie en shea butter. Dit zou een gouden combinatie zijn, als we de reacties op internet mogen geloven.

Resultaten

Veel mensen die last hebben van acne delen op internet massaal voor- en na-foto’s van hun huid. En eerlijk is eerlijk: de resultaten zijn opvallend. De zeep is vooral een hype in Groot-Brittannië. Daar is de ‘ie verkrijgbaar voor € 6,75. Gelukkig kun je ‘m ook gewoon naar Nederland laten verzenden. Je kunt ook een ander soort cleansing bar uitproberen. Dit is bijvoorbeeld het best beoordeelde exemplaar op Bol.com:

Beautyvlogger Susan vond hét product dat puistjes als sneeuw voor de zon laat verdwijnen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien