Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó maak je de binnenkant van je handtas weer schoon

Eerlijk: hoe vaak maak jij de binnenkant van je tas schoon? Uit onderzoek blijkt dat de binnenkant van de gemiddelde tas viezer is dan een wc-bril… Oeps!

Met dit stappenplan is je handtas binnen een mum van tijd weer schoon en fris.

Advertentie

Reinigen

Eerst moet je tas natuurlijk helemaal leeg zijn voordat je de binnenkant kunt schoonmaken. Vergeet je de zijvakjes niet? Houd hem daarna ondersteboven en schud hem goed leeg, zodat alle kruimels en vuiltjes eruit zijn. Trek dan voorzichtig de binnenvoering naar buiten en maak deze schoon met een doekje, warm water en wat zeep. Et voilà, je tas is weer fris.

Drogen

Het is het best als de binnenvoering zo snel mogelijk weer droog wordt. Houd de binnenvoering dus nog even naar buiten en zet je tas een nachtje voor de verwarming of föhn ‘m voorzichtig droog.

Leren tas

Als jouw tas, ook vanbinnen, volledig van leer is, kun je deze het beste schoonmaken met een speciale schoonmaakspray. Water is namelijk niet goed voor leer. Om de binnenkant wat frisser te laten ruiken, kun je een potje of klein schaaltje vullen met bakpoeder en dit 24 uur in je tas laten staan. Het bakpoeder zal de vieze geurtjes opnemen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: HLN. Beeld: iStock

handtas

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien