Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó draag je jouw zomerjurkjes volgens de nieuwste modetrend

Veel modetrends zijn meer geschikt voor de catwalk dan voor jouw kledingkast, maar dat betekent niet dat je deze niet kunt gebruiken om een beetje inspiratie op te doen.

Deze zomer is het niet de vraag welk zomerjurkje je gaat dragen, maar hóe je ‘m draagt. Volgens de laatste trends draag je een vrolijk zomerjurkje namelijk niet met blote benen, maar óver een spijkerbroek.

Advertentie

Elk jurkje
Hoe pak je deze modetrend goed aan? Regels zijn er eigenlijk niet. Je kunt elk jurkje dragen met een jeans, maar vaak wordt er gekozen voor een jurk met knoopjes zodat deze aan de onderkant open gedragen kan worden. Deze trend lijkt perfect voor de wat frisse Nederlandse zomerdagen, maar toch zien wij deze trend niet zo snel terugkomen in het Nederlandse straatbeeld. Of denk jij van wel?

Zo zou dat er dan uitzien:

Op zoek naar een leuk jurkje voor de zomer? Wij gaan voor geel:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: Getty.

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien