Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Iedereen wil dezelfde zonnebril als Meghan Markle en hij is nog te koop

Begin dit jaar vierde Meghan Markle haar babyshower met haar vriendinnen in New York. Tijdens die trip toverde ze de ene na de andere mooie outfit tevoorschijn.

Op een van haar dagen in New York trok de hertogin vooral de aandacht met haar zonnebril. Het klassieke zwarte model is zo’n model dat je met alles kunt combineren en daardoor wilden veel mensen deze bril ook aanschaffen.

Advertentie

Koninklijke allure
Vaak zijn de outfits van Meghan Markle niet voor iedereen even betaalbaar, maar deze zonnebril is een uitzondering. De bril was begin dit jaar snel uitverkocht, maar is inmiddels weer op voorraad. De bril van het Franse merk Le Specs heeft de naam ‘Air Heart’ kost via Nederlandse webshops €64,90, wat voor een zonnebril met koninklijke allure natuurlijk een koopje is. Je koopt de bril bijvoorbeeld hier.

 

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Prima.co.uk. Beeld: Getty

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien