Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Laat de zon maar schijnen: dit zijn dé zonnebrillentrends van 2018

De lente is begonnen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het perfecte moment om jezelf te trakteren op een nieuwe zonnebril. Wij hebben de zonnebrillentrends voor deze zomer op een rijtje gezet. Van een gigantische monturen tot een super smalle.

De piloten zonnebril
Je kent ze vast wel, de bekende pilotenzonnebrillen. Dit jaar zijn ze in verschillende vormen en kleuren te zien. Van heel groot tot ‘past prima op je neus’. Met gele glazen, rode glazen of lekker gek in het paars. Een goede investering, want deze zonnebril gaat eigenlijk nooit uit de mode!

Advertentie

De cat-eye-zonnebril
De cat-eye zonnebril is sinds de jaren ’50 en ’60 weer terug van weggeweest. Doordat de bril opwaartse hoeken heeft, lijkt de cat-eye op kattenogen, vandaar de naam. Ideaal voor mensen met een smal voorhoofd. Scoor ‘m met een leuk printje, in super felle kleuren, of gewoon in klassiek zwart. Het geeft iedere outfit net dat beetje extra’s. Een echte eye-catcher.

De ronde zonnebril
Net als vorig jaar, zijn ook dit jaar de ronde zonnebrillen weer in trek. Hoe groter, hoe beter. Grote zonnebrillen bedekken je ogen meer en beschreven je ogen op die manier beter tegen UV-straling. De ronde bril zorgt voor een stoere en moderne look. Als je een ovaal of lang gezicht hebt is dit de beste zonnebril voor jou. Dus mocht je er nog eentje hebben liggen? Stof ‘m dan snel af.

De kleurrijke zonnebril
Dit jaar kan je helemaal los gaan met leuke gekleurde glazen in je zonnebril. Je valt goed op en tegelijkertijd zie je het leven door een roze bril. Of door een blauwe, of paarse of groene. Met zo’n vrolijke kleurrijke zonnebril kan je ook meer kleur en afwisseling aan je kleren geven. Je zou het misschien niet denken, maar deze vrolijk gekleurde zonnebrillen passen heel goed bij klassieke kleding. Shoppen maar:

De smalle zonnebril
Deze smalle zonnebril is geïnspireerd op de super smalle 90’s zonnebril. In hoekige vormen, ovaal of rond. Deze smalle exemplaren komen in alle vormen en maten. Heb je een lang en smal gezicht? Dan zal zo’n ieniemienie zonnebril je vast erg goed staan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fashionchick, Vogue. Beeld: iStock 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien