Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Deze 5 zonnebrillentrends gaan we deze zomer zien

De temperaturen lopen steeds hoger op en het zonnetje laat zich vaker zien. Tijd om je outfit helemaal af te maken met een prachtige zonnebril. Welke zonnebrillen gaan we deze zomer veel zien?

Met een klassieke zonnebril zit je ieder jaar weer goed. Dit jaar zien we echter ook een aantal bijzondere blikvangers voorbij komen waar je de show mee steelt. Wat denk je van een grote vierkante bril? Of een vintage jaren 70 model? Dit zijn de 5 zonnebrillentrends voor deze zomer.

Advertentie

1. Grote ronde glazen

Grote ronde glazen gaan we veel zien. Groot groter grootst… hóe groter hoe beter. Met deze zonnebril steel je de show, niemand kan om jou en je bril heen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

2. Het tortoise montuur

Het gaat bij deze trend vooral over het motief dat in het frame van de zonnebril verwerkt is. Deze bril zie je voornamelijk in prachtige aardetinten. En dat komt goed uit want deze tinten staan bijna iedereen! Je kunt gaan voor een opvallend montuur of juist een rustigere bril.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door I t z i a r G u t i é r r e z (@ichi_go) op

3. Doorschijnende monturen

Niet alleen de glazen schijnen door, maar ook het montuur. Een opvallende bril die niet iedereen staat. Voordat je ervoor kiest dit montuur aan te schaffen, moet je de bril misschien eerst even passen. Maar als ‘ie staat, heb je een echte blikvanger te pakken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Deniz (@sarahdenizz) op

4. De vierkante zonnebril

Een montuur wat elke zomer weer groter lijkt te worden: de vierkante zonnebril. Deze zomer is het montuur van de vierkante zonnebril heel groot. Een opvallende zonnebril die je kunt vinden in allerlei kleuren. Voor welke kleur ga jij?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Efi Anastasopoulou (@anastasefi) op

5. Ovale glazen

Deze zonnebril maakt een comeback. In de jaren 90 zag je deze bril overal, nu zien we de bril in een nieuw jasje. Misschien heb je dit montuur nog wel ergens liggen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lensa.ro (@lensa.ro) op

Welke trend vind jij het leukst? Dit zijn onze favoriete zonnebrillen:  

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: iStock

Lees meer

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien