Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Altijd goed: de leukste zwarte tasjes die overal bij passen

Er zijn van die klassiekers die niet mogen ontbreken in je kledingkast. Het zwarte jurkje en een goede jeans zijn van die klassiekers, maar een klein zwart schoudertasje is ook onmisbaar.

Hartstikke handig zo’n grote schoudertas, maar in zo’n tas sleep je ook onnodig veel mee. Zonde! In een klein tasje kun je alleen het hoognodige meenemen en dat scheelt al snel een hoop gewicht.  Zo’n kleine klassieke zwarte tas is handig voor een feestje, maar ook leuk als je de stad in de gaat.

Advertentie

Dag van de handtas
Ter ere van de Internationale dag van de handtas op 10 oktober (nu al onze favoriete feestdag) hebben we de leukste zwarte crossbody tasjes op een rijtje gezet:

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien