Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Quality time in Oostenrijk!

Libelle samen met Oostenrijks Toeristenburo

Nog even, en dan is het weer zover. De zomervakantie komt eraan. Even geen alledaagse hectiek meer, maar rust. Tijd voor elkaar. Tijd om dat te doen, waar je op dat moment zin in hebt. Om op je gemak samen een spelletje te doen. Te gaan zwemmen. Of een wandeling  maken. Samen nieuwe dingen te ontdekken. Een kampvuur maken. Even geen Wii, Nintendo of iPads, maar spelen en ravotten in de natuur. Buiten zijn. Lekker eten. De natuur bewonderen die zo anders is dan thuis. Het leven in de bergen omarmen. Je grenzen verkennen.

Wat je ook doet, het is fijn om het samen te kunnen delen. Die quality-time met je gezin door te kunnen brengen. In Oostenrijk ligt achter elke berg wel weer een verrassing klaar. Wij brengen in onze speciale reisrubriek in kaart, wat de állerleukste plekken zijn om jullie vakantie door te brengen.

Advertentie

Oostenrijks Toeristenburo
Oostenrijk is de perfecte vakantiebestemming voor het maken van gezamenlijke vakantieherinneringen. Het is een omgeving waar het hele gezin op z’n plek is en zich goed (thuis) voelt. In onze speciale reisrubriek, die we samen met het Oostenrijks Toeristenburo lanceren, volgen we de komende weken bloggers van 2WMN.nl, Travelvalley.nl, Moodkids.nl en Chickslovelittleones.com. Zij bezoeken uiteenlopende regio’s van Oostenrijk, om nog meer leuke tips voor ons te verzamelen.

Hier kun je onze tips per regio vinden.

Logo Oostenrijks verkeersbureau

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien