null Beeld

Alle foto’s verzamelen!


Redactie Libelle.nl

Een vriendinnendagje of een weekendje weg is niet compleet zonder de foto’s. Van iedereen. Met de app Carousel van Dropbox is het heel eenvoudig om foto’s te verzamelen en met elkaar te delen.

Alles op 1 plek

Maak eerst een gratis Dropbox-account aan en download de app Carousel. Nu kunt u beginnen. Alle foto’s die u met uw telefoon maakt, worden automatisch ge-upload in de app. Zo staan alle foto's meteen op één plek. Wie liever niet wil dat alle foto’s terechtkomen in Carousel, selecteert de afbeeldingen handmatig.

Tijdlijn

Carousel sorteert foto’s automatisch op tijd, plaats en zelfs gebeurtenis en plaatst deze in aparte mappen. Hierdoor ontstaat een handige tijdlijn met foto’s en is een afbeelding zo terug te vinden. Dat maakt foto’s beheren een stuk overzichtelijker dan in de standaard galerij van je telefoon.

Veilig opgeslagen

Met Carousel kunnen de foto’s worden gesynchroniseerd met een Dropbox-account op de computer. Foto's hoeven voortaan niet meer handmatig worden overgezet naar een pc en alles is veilig als back-up opgeslagen. Handig als u ooit uw telefoon niet bij de hand hebt.

Samen delen

Foto’s delen en uitwisselen is vanaf nu erg makkelijk. In de app kunnen Carousel-gebruikers met elkaar chatten. Via de chat kunnen meerdere foto’s in één keer naar een andere gebruiker worden gestuurd, die de foto’s kan bekijken en ze kan opslaan in zijn eigen Carousel. Foto's kunnen bovendien rechtstreeks naar andere mensen worden gestuurd, via sms, e-mail of bluetooth. Oók naar de mensen die de app niet hebben.

Carousel is gratis verkrijgbaar voor Android en iPhone.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden