null Beeld

Baby van hersendode verloofde

Zó gelukkig en nog zóveel plannen in het verschiet. Toch heeft het niet zo mogen zijn voor de 22-jarige Stephanie Lucas en haar verloofde Cameron Robinett (25). Cameron kwam om het leven tijdens een motorongeluk. Ondanks de dood van haar verloofde heeft Stephanie een heel bijzondere wens toch in vervulling kunnen laten gaan.

Kim Dierckx

Cameron en Stephanie waren echte familiemensen. Hun grootste wens was dan ook om samen een kindje op de wereld te zetten. Na het motorongeluk van Cameron leek alles ineens veel minder haalbaar. Maar toch was het niet te laat voor het stel... De mogelijkheid om tijdens zijn hersendode toestand nog sperma af te nemen bij Cameron was er.

Kosten

De kosten van het afnemen van sperma zouden rond de 6000 dollar liggen. Door Cameron's verblijf in het ziekenhuis en de begrafenis die nog moest komen was er geen geld meer over. Ook de familieleden konden dit hoge bedrag niet voorschieten. Middels crowdfunding heeft Stephanie een beroep gedaan om geld te verzamelen. Crowdfunding is een een vorm van publieke financiering. Op haar internetpagina die ze aanmaakten voor deze actie schreef ze het volgende:

‘In plaats van bloemen om Cameron te eren, vragen we een donatie waardoor er een deel van Cameron, de geweldige, knappe en grappige man waarvan ik zielsveel hou, kan worden teruggebracht tot leven!’

Massale reacties

Na het bericht wat Stephanie op haar crowdfunding pagina plaatste, stormde de donaties massaal binnen. Inmiddels is het sperma afgenomen. Deze kan een jaar bewaard blijven totdat ze er helemaal klaar voor is.

Wij vinden dit een heel bijzonder verhaal. Heb jij ook wel eens zo iets bijzonders meegemaakt? Deel het hieronder.

Bron: Dailymail

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden