null Beeld

Bloemkoolmousse

Benodigdheden:

• bloemkoolroosjes

• boter

• slagroom

• zout, peper

• brood

Bereidingswijze:

  1. Bak 400 g bloemkoolroosjes 2-3 min. op zacht vuur in 30 g boter.
  2. Voeg 1-1¼ dl slagroom en wat zout en peper toe, laat 5-7 min. zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.
  3. Pureer de bloemkool met het vocht en wat zout en peper.
  4. Serveer in glaasjes met geroosterd brood.

Bereidingstijd: circa 15 min. Circa 95 kcal p.p.

Productie: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman.

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden