null Beeld

BLOG: Margje stuurt een telegram vanuit Frankrijk

Margje geniet van een heerlijk weekje Frankrijk. Gelukkig is ze ons niet vergeten en houdt ze ons op de hoogte van haar avonturen met een ouderwetsch telegram.

online redactie Libelle Daily

Ik ben een weekje naar Frankrijk. Stop. We logeren in een huisje op een camping aan een meer. Stop. Zonder WIFI. Stop. Ik heb er in 4 dagen al 2 databundels van steeds een week doorheen gejaagd. Stop. Dus volgens de KPN Europabundel ben ik eigenlijk al 2 weken weg. Stop. Ik durf niet nog eens geld uit te geven aan een nieuwe databundel dus ben nu even offline. Stop.

Ondertussen heb ik ook 4 boeken gelezen en nog maar 1 croissant gegeten. Stop. Okay, en ook 1 chocolat au pain. Stop. Misschien moet ik nu maar stoppen met al die Franse lekkernijen. Stop. Ter compensatie zwem ik elke dag het meer op en neer of wandel ik het meer rond. Stop. Omdat ik anders na een week lekker eten niet meer in die vliegtuigstoel terug zou passen. Stop.

Fijne vakantie allemaal. Stop. Tot volgende week. Stop.

Groeten van Margje. Die nooit Stopt met bloggen ;-)

null Beeld

Na zeven ‘vette jaren’ is het tijd om af te vallen. Onze eigen ‘Bridget Jones’ Margje deelt hier elke maandag haar ervaringen. Meer weten? Margje zit ook op Facebook en heeft een eigen site.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden