null Beeld

Boekenclub 33

De rode kamer – Pauline Chen

redactie

De Chinese klassieker De droom van de rode kamer is nieuw leven ingeblazen. Daiya ontdekt na de dood van haar moeder dat haar toekomst wordt bepaald door invloedrijke familieleden. Weet ze zich staande te houden tussen de tradities, rangen en standen? Mooi om te zien dat een moderne schrijfster de personages uit een andere tijd en cultuur weer laat spreken.

€ 19,90

Papieren kind – Randy Susan Meyers

Als Tia zwanger wordt van haar minnaar besluit ze baby Savannah af te staan. De bedrogen vrouw, Juliette, ontdekt dat haar man een buitenechtelijk kind heeft en wil de adoptieouders van Savannah opsporen. Dit blijkt Caroline te zijn. Een drukke arts die twijfelt of het moederschap wel bij haar past. Na de bestseller Vleugellam weer een ontroerend verhaal van Randy Susan Meyers.

€ 19,95.

null Beeld

De tijd die nodig is – Jens Christian Grøndahl

Tijdens een zakenreis krijgt de achtenveertigjarige Ingrid Dreyer het bericht dat haar zoon is gearresteerd omdat hij samen met een groepje vrienden een allochtone jongen heeft mishandeld. Ze wordt overvallen door twijfel. Heeft ze iets verkeerd gedaan? Heeft ze wel genoeg van haar zoon gehouden? Ze besluit onmiddellijk naar huis terug te keren. Gedurende die thuisreis kijkt ze terug op haar leven en komen ook herinneringen aan haar moeder, haar grootmoeder en haar eerste liefde boven. Nu in de winkel voor slechts

€ 2,95


null Beeld

Staat van verwondering – Ann Patchett

Heleen van Leeuwen (38): “Ik ben van plan het boek Staat van verwondering van Ann Patchett te gaan lezen. Ik hoorde dat het zich afspeelt in het Braziliaanse oerwoud en dat spreekt mij erg aan. Ik heb altijd al interesse gehad in het oerwoud, een oom van me woont er zelfs! Het boek gaat over een raadsel rondom verdwenen personeelsleden van een farmaceutisch bedrijf dat daar onderzoek doet. Ik ben heel benieuwd of de schrijfster gebruik heeft gemaakt van de kennis die er bestaat over het gebied en zijn oorspronkelijke bewoners.”

Lees meer over de Boekenclub in Libelle 33 of bekijk de vorige boekenclub.


Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden