null Beeld

Boekenhoroscoop: dít soort boeken past het best bij de Waterman

Nu we noodgedwongen veel tijd doorbrengen in eigen huis en tuin, is een mooi boek een extra goede vriend. Welke tekens van de dierenriem kopen bestsellers en wie zoekt juist onbekende pareltjes? Wie leest dikke pillen en wie alleen de krant?

Je leest het in Libelle’s grote boekenhoroscoop. Dít leest de Waterman het liefst.

Hoe leest de Waterman?

Leest de Waterman überhaupt wel boeken? Met alle moderne technieken, middelen en mogelijkheden, zullen veel Watermannen boeken in eerste instantie afschrijven. Totdat ze erachter komen dat boeken zich in sommige opzichten niet laten vervangen. Dan struin je de webwinkels af om alsnog aan je trekken te komen en wordt de vrije tijd (bijna) gelijkelijk verdeeld over beeldschermen en boeken.

De Waterman leest in alle houdingen: zittend aan tafel, liggend op de bank, ‘dweilend’ op bed. En als ergens wordt gezegd dat je informatie beter opneemt als je op je hoofd staat, zal de Waterman dit waarschijnlijk meteen uitproberen. Je bent iemand die graag experimenteert, en dat is ook te zien aan de samenstelling van de boekenkast. Alle boeken zijn welkom, ook – of juist – als ze controversieel zijn.

Wat leest de Waterman?

De Waterman is geïntrigeerd door het onverklaarbare. In de eerste plaats hou je van logica, maar het esoterische fascineert. Alles moet logisch verklaarbaar zijn, maar je leest wél graag over astrologie, tarot en andere occulte onderwerpen. Ook sciencefiction of boeken die gaan over utopieën, of juist het omgekeerde ervan, zijn populair bij de Waterman. Gek als je bent op alles wat met gadgets en computers te maken heeft, is het duidelijk dat je als 1 van de eersten e-boeken bent gaan lezen.

Dit boek is bijvoorbeeld een aanrader voor de Waterman:

Voorspellingen door astroloog Renée Maas.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden