null Beeld

Bookazine: 206 botten

206 botten

Totale duisternis. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een kleine, donkere, ijskoude ruimte ligt. Haar handen en voeten zijn vastgebonden. Wie wil haar dood, of ten minste uit de weg hebben, en waarom? Langzaam beginnen de herinneringen van de afgelopen dagen boven te komen. Hoe zijzelf en Ryan het stoffelijk overschot van een vermiste erfgename van Montreal naar Chicago begeleidden. Hoe ze ervan werd beschuldigd bewijsmateriaal achter te houden. Een mysterieus telefoontje met verwoestende consequenties. De dood van de enige man die Tempe’s onschuld kan bewijzen…

Libelle Bookazine

Lees nu het 206 botten van Kathy Reichs. Libelle Bookazine verschijnt elke vier weken. Voor € 2,95 kunt u iedere maand een nieuw, compleet boek op tijdschriftformaat kopen. Of nog beter: abonneer u op Libelle Bookazine en word iedere maand verrast door een nieuwe titel. Eerder verschenen Bookazines zijn bijvoorbeeld Ik was pas dertien van Lea Saskia Laasner, Voettocht naar Santiago de Compostela van Shirley MacLaine en Het goud van Tomás Vargas van Sabel Allende.

Informatie Bookazine

Libelle Bookazine is te vinden in het tijdschriftenvak van uw kiosk of boekhandel. Geen enkele titel missen? Hier kunt u Bookazines nabestellen en zich aanmelden voor een abonnement op Libelle Bookazine.


Winnen!

Lijkt u dit een goed boek? Volg ons op Twitter en win de Bookazine! Uit de eerste 100 nieuwe volgers kiezen wij 25 winnaars, dus wees er snel bij!

null Beeld

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden