null Beeld

Bookazine: Middernacht van Nora Roberts

Redactie Libelle.nl

Het nieuwe Libelle Bookazine is uit!

Een complete roman in tijdschriftvorm, lekker licht en handig voor onderweg. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Deze maand is het boek van:

Nora Roberts - Middernacht

Declan Fitzgerald is altijd al een bijzondere jongen geweest, maar ook hijzelf begrijpt niet waarom hij zich zo enorm aangetrokken voelt tot Manet Hall, een vervallen landhuis net buiten New Orleans. Feit is dat het huis hem intrigeert en betovert, en hij grijpt zijn kans om het te kopen zodra die zich voordoet. Declan droomt ervan om het huis in zijn oude glorie te herstellen en begint aan een intensieve renovatie, die hij zoveel mogelijk zelf uitvoert. De lange, eenzame werkdagen eisen echter al snel hun tol: hij krijgt last van visioenen, angsten en onverklaarbaar verdriet. Volgens de lokale overlevering is het huis behekst, en Declan begint bijna te geloven dat daar toch iets van waar is…

Alleen het gezelschap van zijn aantrekkelijke buurvrouw Angelina Simone zorgt voor enige afleiding, maar zij heeft haar eigen, verrassende band met Manet Hall – een band die Declan uiteindelijk helpt een geheim te onthullen dat meer dan een eeuw verborgen bleef.

Libelle Bookazine is te koop bij de boekhandel en in verschillende supermarkten en je kunt hem ook los bestellen via tijdschrift365.nl. Hier kun je ook de andere Bookazines kopen.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden