null Beeld

De 15 beste, vergezochte en totaal nutteloze 'Wie is de Mol?'-hints

Sinds vorige week zijn we weer massaal verslingerd aan 'Wie Is De Mol?' en de zoektocht naar die ene saboteur. We wanen ons ineens allemaal Sherlock Holmes. Maar dat zorgt soms ook voor hints die wel érg vergezocht zijn. We nemen de 15 beste met je door!

Online redactie Libelle

Je zult hieronder wel zien dat sommige mensen iets te ver doorschieten in hun enthousiasme. Maar: daar genieten wij enorm van, getuige het kijkcijferrecord dat 'Wie Is De Mol?' vorige week neerzette. En als je hierna zin hebt in nog meer zinloze WIDM-hints: check dan vooral de Facebookpagina Totaal Nutteloze Wie is de Mol hints.

1. Nielson en Moffel

Hé, Nielson lijkt wel erg veel op Moffel uit Koekeloere. En dat was natuurlijk… een mol!

2. Nielson is extreem verdacht

Daar is ‘ie weer! Nielson is niet zo’n subtiele Mol. We konden namelijk allang weten dat hij de enige echte saboteur was…

3. Sexy als ik Mol

Jaja, Nielson. We hebben je nu echt wel door.

4. Verdachte groepsfoto

Die groepsfoto’s zijn altijd zo verdacht. Zoals deze, met een standbeeld achter de kandidaten. Zie je waar ‘ie naar wijst? Merel! Waarom? ZE IS DE MOL!

5. Thanks, Rick!

Even tussendoor: Rik van de Westelaken, die een prima presentatiedebuut maakte in zijn eerste aflevering als WIDM-presentator, is in een satirisch buitje. Alvast bedankt!

6. Jolijn FTW

Twitteraar Jolijn verpest even het hele seizoen: ze weet al wie de mol is! De speurneus en wat ons betreft toekomstig hoofd van de AIVD deelt een screenshotje van de Wikipediapagina van Sarah Chronis. Kijk maar: het staat er gewoon. Keihard bewijs natuurlijk, want niemand kan teksten wijzigen in Wikipedia! (toch?)

7. Haha…

Hé, leuk, een bedrijf dat inspeelt op de WIDM-hype, lekker origineel.

8. China > Nice > Cannes… Can!

We hebben ‘m hoor! Onderstaand staaltje onderzoeksjournalistiek verklapt dat Sinan Can zomaar eens de mol kan zijn!

9. Rick Paul, je bent erbij

Deze haakt in op de eerste aflevering van vorige week. En er zit best wat in! Rick Paul van MOLligen, we houden je in de gaten.

10. Muurtekening

Deze twitteraarster zet haar centen op Merel. Deze irrelevante, toevallige muurtekening zonder enige context is natuurlijk niet zomaar in beeld gebracht. Niets is wat het lijkt, mensen.

11. Blind en doof

Hé, Nielson doet het weer: ook een andere songtekst verklapt zijn mol-status. “Ik zou wel blind en doof zijn”, zingt hij. En welk dier heeft geen oren en is blind? EEN MOL, OMG.

12. Ouwe stoppel

Ja, Robèrt, je maakt 'Molloten' niets wijs. Je kunt ons in 'Heel Holland Bakt' gerust voor de gek houden met die kandidate die helemaal geen amateurbakker is, maar WIDM-fans zien alles.

13. Toch niet

We zeiden bij punt 6 nog dat Sarah de Mol was, maar je mag haar nu gerust wegstrepen. Sorry! Onderstaand bewijs is namelijk steengoed.

14. Boterbewijs

Robèrt blijft op onze radar. Deze theorie is namelijk zo klaar als een klontje… boter!

15. Ze hadden eerder gelijk

Niet overtuigd van de voorspellende gave van Onbruikbare WIDM-hints op twitter? Geen zorgen, in 2018 ontmaskerden ze Mol Jan Versteegh. Je mag ze dus best geloven!

Bron: Veronicasuperguide.nl

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden