null Beeld

De Dag Nadat – heel Nederland ineens iets van me vond

Hier kun je lezen hoe het verder ging met Boer Zoekt Vrouw-kandidate Alberdien (49) nadat heel Nederland een mening had over besluit om boer Olke uit Texas te verlaten. 

Online redactie Libelle

"Ik heb echt genoten van het hele circus rondom Boer zoekt Vrouw Internationaal. Nog steeds word ik herkend op straat en ik heb overal waar ik kom aanspraak. Olke heb ik sinds mijn vertrek van zijn boerderij in Texas niet meer gesproken. Dus ik was tijdens de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw net zo verrast als iedereen over het feit dat hij nu een relatie heeft met een vrouw uit zijn woonplaats. Tijdens ons verblijf in Texas heeft hij overigens wel verteld dat er ook een vrouw uit de buurt had geschreven, dat wist ik wel. Maar dus niet dat hij haar ook daadwerkelijk heeft benaderd, nadat het met Sandra en met mij op niets was uitgelopen."

Een keerpunt

"Ik gun hem het beste. Ik kijk zeker uit naar de afterparty van Boer zoekt Vrouw, daar komt Olke ook. Ik ben natuurlijk razendbenieuwd naar zijn verhalen en die van alle andere deelnemers aan het programma. Als straks alles weer wat rustiger is, ben ik van plan meer te gaan daten. Ik heb nu de smaak te pakken! Ik vind het tijd worden voor een man in mijn leven. Ik word dit jaar 50 en merk dat dat toch een keerpunt is. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen."

LEES OOK:

Interview: Lieneke van der Fluit. Beeld: KRO

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden