null Beeld

De dag nadat – ik vreemdging met een collega

Hier kun je lezen hoe het verderging nadat Janna (40) met haar collega Jos in de parkeergarage belandde. "Frederik is momenteel gelukkiger met me dan ooit." 

online redactie Libelle Daily

"Vreemdgaan is echt afschuwelijk. Het is heel even leuk, maar daarna besef je wat je je partner hebt aangedaan en word je misselijk van jezelf. Toch blijf ik erbij dat je het nooit moet zeggen. Want wat richt je ermee aan? Ik weet dat mijn man niet bij me weg zou gaan, maar ik weet ook dat hij een hele moeilijke tijd zou hebben. Dat wil ik hem niet aandoen. Het zit goed tussen ons, ik hou van hem, en daar gaat het om. Dat wil niet zeggen dat ik het niet dolgraag zou willen zeggen, want het zou betekenen dat mijn schuldgevoel minder zwaar zou zijn. Mettertijd zal dat gevoel hopelijk wel een beetje wegzakken."

LEES OOK: DEBORAH (35) WEET NIET OF ZE VERDER WIL MET HAAR MINNAAR

Lieve briefjes

"Het gaat nu al beter dan een half jaar geleden, toen het net gebeurd was. Wat ik heel fijn vind, is dat Jos vertrokken is van het accountantskantoor waar ik werk. Hij kreeg een nieuwe baan. Naar zijn afscheidsfeestje ben ik niet geweest. Dat snapte niemand, behalve Jos. Frederik is momenteel gelukkiger met me dan ooit, want ik ben erg aan het investeren in onze relatie. Ik leg weer overal in huis lieve briefjes neer en heb laatst spontaan een weekendje weg voor ons tweeën geboekt. Tijdens dat weekend begon hij zelfs over een derde kind. En weet je wat? Misschien wil ik dat ook wel! Als ik eerst maar deze vervelende episode kan vergeten.”

Lees ook hoe het verder ging nadat Brigittes huis afbrandde of één van de andere verhalen.

Interview: Femke Sterken. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden