null Beeld

De dag nadat – mijn man na een affaire weer bij me op de stoep stond

Hier kun je lezen hoe het verder ging nadat Cécile (42) haar man weer bij haar liet intrekken na een kortstondige relatie met een andere vrouw. 

Elselien van Dieren

“Natuurlijk dacht ik er veel te licht over. Als je man je voor een andere vrouw verlaat, ben je vanbinnen zo stuk… dat is niet afgekocht met een duur etentje en een paar mooie woorden. Laurens en ik hebben het afgelopen jaar enorm veel ruzie gehad en avondenlang gesproken over hoe dit nu toch heeft kunnen gebeuren. Des te vaker hij me beloofde dat hij het nooit meer zou doen, des te meer ik hem niet vertrouwde. Ik begon zijn gangen na te gaan, zijn telefoon te checken en heb zelfs zijn ex-vriendin een keertje opgezocht om uit te zoeken of het nu echt allemaal zo gegaan is als hij me verteld had. Dat bleek trouwens inderdaad zo te zijn, maar het hielp geen klap."

LEES OOK: DE DAG NADAT IK VREEMDGING MET EEN COLLEGA

Relatietherapie

"Vertrouwen is niet 1-2-3 terug en al helemaal niet als je een man hebt die überhaupt een womanizer is. Uiteindelijk zijn we een paar maanden geleden in relatietherapie gegaan, omdat we er samen niet meer uitkwamen. We hebben nu een aantal sessies achter de rug en ik merk dat het zijn vruchten afwerpt. Laurens en ik praten constructiever met elkaar. Ik heb uitgesproken dat ik ervoor kies om hem te vertrouwen en hij doet met kleine gebaren zijn best om te laten weten dat hij echt voor mij gaat. We zijn er nog niet, maar ik heb goede hoop dat mijn huwelijk deze affaire overleeft.”

LEES OOK:

Interview: Femke Sterken. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden