null Beeld

Dé grote jaarnumeroscoop jaargetal 5: liefde, werk en gezondheid in 2021

Waar het voor de één een jaar wordt van cocoonen, gaat de ander er zo veel mogelijk op uit. En wat staat er te gebeuren in de liefde, onze gezondheid en op het werk? Lees het allemaal in onze grote Jaarnumeroscoop 2021.

De numerologie gaat ervan uit dat het hele universum is gebaseerd op een systeem van nummers. Ieders leven ontwikkelt zich volgens een bepaald patroon en alle gebeurtenissen zijn met elkaar verweven. Toeval bestaat dus niet, alles heeft betekenis. Numerologie werkt in cycli van 9 jaar en geeft inzicht in het eigen gedrag en begrip voor het unieke levenspad.

Persoonlijk jaargetal berekenen

Deze jaarnumeroscoop is gebaseerd op je zonnegetal (geboortedatum zonder geboortejaar) in combinatie met het jaargetal 2021 (2+0+2+1=5). Dit levert een persoonlijk jaargetal op.

Om je persoonlijke getal voor 2021 te vinden, telt je jouw geboortedag en maand (zonnegetal) op bij de cijfers van het nieuwe jaar 2021 (5).

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 februari, dan is de berekening als volgt:

2+2+2+0+2+1 = 9. Dit is dan je persoonlijke getal voor 2021.

Ben je geboren op 23 november, dan is de berekening:

2+3+1+1+2+0+2+1 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 jouw persoonlijke getal voor 2021.

De getallen gelden het hele jaar 2021 en veranderen pas weer op 1 januari 2022.

Werk & geld

Het wordt een jaar van beweging en instabiliteit. Niet altijd prettig, maar in slaap dutten is er in elk geval niet bij: het leven komt bijna dagelijks met een verrassing. Mogelijk verandert de werkkring: doordat het huidige bedrijf failliet gaat, of door een mooie kans bij een start-up. De levendige sfeer geeft een carrièreboost en alle nieuwe ervaringen zetten aan tot actie. Neem eens een voorbeeld aan avontuurlijke types en zeg wat vaker ‘waarom niet?’ in plaats van ‘waarom wel?’ Investeringen kunnen nu heel succesvol zijn of juist handenvol geld kosten. Slim dus om een spaarpotje aan te leggen en niet te speculeren met grote bedragen.

Relaties & seks

De bezem gaat door relaties: meer avontuur en vrijheid lonken. Latten bevalt beter dan samenwonen en daten geeft meer voldoening dan getrouwd zijn. Wie toch samenwoont, doet er goed aan om te zorgen voor meer afwisseling. Houd de relatie fris door minder op elkaars lip te zitten en elkaar op een andere manier te leren kennen. Uit gevoelens, doe gek, deel erotische fantasieën. Spannende dingen doen verbindt: ga parachutespringen, leer duiken of beklim samen een berg en er gaat weer van alles vonken. Singles daten erop los en liefde op het eerste gezicht is zomaar mogelijk. Dat geeft een jong en soms zelfs onbezonnen gevoel. Oud zeer? Begin aan een nieuw hoofdstuk. Mogelijk verschijnt een veel oudere of veel jongere liefde op het toneel, of iemand met een totaal andere achtergrond. Een bron van inspiratie, zolang er geen trouwringen in het spel zijn.

Vriendschap & gezondheid

Dit jaar is een overgangsfase van oud naar nieuw. Mogelijk verandert de vriendenkring compleet – misschien onder invloed van een scheiding of nieuwe werkkring. Of deze vrienden blijven is nog niet duidelijk, maar in elk geval gaan er onbekende deuren open. Een complete make-over hoort ook tot de mogelijkheden: bij een andere levensstijl passen een ander kapsel, nieuwe kleren en frisse make-up. Andere eetgewoontes en nieuwe hobby’s maken het leven interessant. Inspiratie is er genoeg in de omgeving, maar ook in films, muziek, boeken en online meetings. Al die impulsen leveren intussen wel wat stress op. Last van de maag of misselijk: neem het serieus. Enne… soa’s komen niet alleen voor bij pubers.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voorspelling: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden