null Beeld

Dé grote jaarnumeroscoop jaargetal 8: liefde, werk en gezondheid in 2021

Waar het voor de één een jaar wordt van cocoonen, gaat de ander er zo veel mogelijk op uit. En wat staat er te gebeuren in de liefde, onze gezondheid en op het werk? Lees het allemaal in onze grote Jaarnumeroscoop 2021.

De numerologie gaat ervan uit dat het hele universum is gebaseerd op een systeem van nummers. Ieders leven ontwikkelt zich volgens een bepaald patroon en alle gebeurtenissen zijn met elkaar verweven. Toeval bestaat dus niet, alles heeft betekenis. Numerologie werkt in cycli van 9 jaar en geeft inzicht in het eigen gedrag en begrip voor het unieke levenspad.

Persoonlijk jaargetal berekenen

Deze jaarnumeroscoop is gebaseerd op je zonnegetal (geboortedatum zonder geboortejaar) in combinatie met het jaargetal 2021 (2+0+2+1=5). Dit levert een persoonlijk jaargetal op.

Om je persoonlijke getal voor 2021 te vinden, telt je jouw geboortedag en maand (zonnegetal) op bij de cijfers van het nieuwe jaar 2021 (5).

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 februari, dan is de berekening als volgt:

2+2+2+0+2+1 = 9. Dit is dan je persoonlijke getal voor 2021.

Ben je geboren op 23 november, dan is de berekening:

2+3+1+1+2+0+2+1 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 jouw persoonlijke getal voor 2021.

De getallen gelden het hele jaar 2021 en veranderen pas weer op 1 januari 2022.

Werk & geld

Betrokkenheid in combinatie met efficiency levert een succesvolle zakelijke mix op. Aan ondernemingslust geen gebrek. Zelfs in een branche die het zwaar te verduren heeft, lukt het om er het allerbeste van te maken en om meer invloed te krijgen. Dit succes komt niet vanzelf, het is het resultaat van hard werken. Dat verdient een schouderklop! Was er al gedoe met een baas, collega’s of concurrenten? Die vuurtjes laaien dit jaar hoger op, ga botsingen zo veel mogelijk uit de weg. Angst en frustratie zijn geen goede raadgevers, en het helpt om een oordeel langer uit te stellen. Slim inspelen op nieuwe trends kan leiden tot een grotere overwinning.

Relaties & seks

Huwelijksbootjes deinen op de woeste golven. Over de geliefde heen walsen of claimerig zijn is hét recept voor wrijving en gekibbel. Laat de ander in zijn waarde en besef dat dit jaar juist heel goed is om de positie als duo te versterken. Het is namelijk glashelder waar jullie elkaar aanvullen. Wees ook niet te dominant in de slaapkamer, hoewel, als de partner erin mee kan gaan, dan kan het ook vrede brengen. Singles testen hun verleidingstactieken en liggen goed in de markt. Pas op voor de charmes van een ex – of is er een collega of baas? – met wie er (nog) iets uit te zoeken valt. Wie met vuur speelt, kan zijn vingers branden.

Vriendschap & gezondheid

Vrienden steken hun bewondering niet onder stoelen of banken, maar veel tijd is er niet voor ze – of ze moeten betrokken zijn bij iets werkgerelateerds. Het is nu moeilijk om vriendelijkheid te faken, door iedereen ‘de waarheid’ te vertellen blijven alleen de innigste vriendschappen over. Zie mensen niet te veel in zwart-wittinten, kijk vooral ook naar de grijstinten. Een paar bemoedigende woorden kunnen nu veel voor iemand betekenen. Ondanks een fit gestel kan (spannings)hoofdpijn dit jaar vaker de kop opsteken. Daarnaast kan de lever opspelen door ingehouden boosheid. Laat alcohol en te veel slechte vetten staan en doe in de lente een ontgiftingskuur. Geef overtollige energie een uitlaatklep: oosterse vechtsporten zijn nu top, net als goede gesprekken met dierbaren die niet schrikken van klare taal.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voorspelling: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden