null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dé grote Libelle jaarnumeroscoop: liefde, werk en gezondheid in 2021

Waar het voor de één een jaar wordt van cocoonen, gaat de ander er zo veel mogelijk op uit. En wat staat er te gebeuren in de liefde en op het werk? Lees het allemaal in onze grote Jaarnumeroscoop 2021.

De numerologie gaat ervan uit dat het hele universum is gebaseerd op een systeem van nummers. Ieders leven ontwikkelt zich volgens een bepaald patroon en alle gebeurtenissen zijn met elkaar verweven. Toeval bestaat dus niet, alles heeft betekenis. Numerologie werkt in cycli van 9 jaar en geeft inzicht in het eigen gedrag en begrip voor het unieke levenspad.

Persoonlijk jaargetal berekenen

Deze jaarnumeroscoop is gebaseerd op je zonnegetal (geboortedatum zonder geboortejaar) in combinatie met het jaargetal 2021 (2+0+2+1=5). Dit levert een persoonlijk jaargetal op.

Om je persoonlijke getal voor 2021 te vinden, telt je jouw geboortedag en maand (zonnegetal) op bij de cijfers van het nieuwe jaar 2021 (5).

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 februari, dan is de berekening als volgt:

2+2+2+0+2+1 = 9. Dit is dan je persoonlijke getal voor 2021.

Ben je geboren op 23 november, dan is de berekening:

2+3+1+1+2+0+2+1 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 jouw persoonlijke getal voor 2021.

De getallen gelden het hele jaar 2021 en veranderen pas weer op 1 januari 2022.

2021: een 5-jaar

Als we de numerologische energieën zouden vergelijken met wegen, dan zou route nummer 5 nog het meest lijken op Place de l’Etoile, de beruchte rotonde rondom de Arc de Triomphe in Parijs. Het verkeer komt daar van alle kanten en wie precies voorrang heeft? Niemand lijkt het te weten. In dit 5-jaar hebben we behoefte aan nieuwe regels – en die sámen opstellen. Alles draait om verandering: we doen nieuwe ervaringen op en leren van eerder gemaakte fouten. Het 5-jaar is ook een jaar van tegengestelde geloofsovertuigingen, het onverwachte en het ongebruikelijke. Verder ligt de nadruk op ons fysieke welzijn. Dat Covid-19 ook op dit nieuwe jaar een grote stempel zal drukken, is duidelijk, al krijgen we ook meer speelruimte om van nadelen voordelen te maken.

Bekijk hier snel de voorspelling voor jouw jaargetal:

Nummer 1 >

Nummer 2 >

Nummer 3 >

Nummer 4 >

Nummer 5 >

Nummer 6 >

Nummer 7 >

Nummer 8 >

Nummer 9 >

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voorspellingen: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden