De leukste vrouwenbladen voor deze zomer!

redactie

Voor slechts € 25.- krijg u 4 weken lang de leukste vrouwenbladen van Nederland thuisgestuurd!

Direct overtuigd? Bestel dan meteen het zomerabonnement. Deze aanbieding is geldig tot 11 juli 2011.

Eerst nog meer over deze mooie tijdschriften weten? Lees dan verder.

Libelle (4X – editie 30 t/m 33)

Libelle is al jaren het grootste en mooiste vrouwenweekblad van Nederland. Iedere week weer heel veel bijzondere interviews, persoonlijke verhalen en veel inspiratie op doen met de reisreportages, dagjes uit-tips, de nieuwste mode, de mooiste tuinen, de heerlijkste recepten en de beste lekker-in-je-vel-adviezen.

In editie 30 t/m 33 kun je de volgende items verwachten:

Editie 30 met o.a. een dossier ‘de vrouwen-gezondheids-gids’ en veel tropische mode en tips hoe een tropische sfeer in huis te brengen.

Editie 31 met o.a. een dossier ‘vriendinnen’ over trouwe, nieuwe en digitale. En een GRATIS Bookazine thriller

Editie 32 over puur geluk met o.a. een dossier ‘Familie’

Editie 33 met o.a. een dossier ‘Nazomeren in NL!’ met leuke ideeën voor een vakantie in eigen land. En een GRATIS Bookazine biografie

En ook daarna blijven we mooie Libelles maken. Editie 34 is een prachtige mode glossy! Daarnaast komen de Libelle Eco weken er aan (36 t/m 39), en natuurlijk de speciale feestnummers en vele andere verassingen. Libelle is elke week een feestje!

Margriet (4X – editie 30 t/m 33)

Margriet is het tijdschrift voor alle leuke vrouwen van Nederland. Een ontspannen moment voor uzelf. Inspiratie opdoen, elke week opnieuw. Margriet staat boordevol mooie interviews, persoonlijke verhalen, mode, beauty, recepten, leuke columns en nog veel meer.

In editie 30 t/m 33 kunt u van ons verwachten:

Een stralend wit zomernummer, ontroerende interviews, de lekkerste zomerrecepten, ontroerende columns en als extra ontvangt u een handig woordenboekje en een fijne vakantiepocket!

esta (3X – editie 16 t/m 18)

esta is een eigenzinnig blad voor vrouwen die weten wat ze willen. Elke 2 weken 90 pagina’s serieus leuk! Met eerlijke interviews, unieke reportages, persoonlijke columns, originele reistips en interessante biografieën. En ook cultuur, werk, opinie en boeken.

In editie 16 t/m 18 kunt u van ons verwachten:

Editie 16 met o.a. de kwetsbaarheid van Wende Snijders, Mei Li vos en andere bekende vrouwen, een interview met “Zij van’.. Fred de La Bretonniere en in ‘gezondheid’ worden vrouwen anders behandeld door hun arts?

Editie 17 met o.a. waarom mannen en vrouwen zo anders over sex denken, vier prachtige portretten: geboren in het verkeerde lichaam, iron lady Margaret Thatcher en Help, mijn man is te dik!

Editie 18 met o.a. een exclusief interview met Jodie Foster, liedjes leren schrijven met Thomas Acda en wandelen door Hamburg

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden