null Beeld

De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar najaar 2020

Online redactie Libelle

Inmiddels is bekend dat de Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021. Hier vind je alle informatie >

Omdat veiligheid en gezondheid voorop staan hebben we in lijn met het COVID-19 beleid van het RIVM besloten om de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september).

Wat vinden we het jammer om al die enthousiaste bezoekers, exposanten, leveranciers en artiesten te missen in mei, maar het is natuurlijk niet anders.

We laten je zo snel mogelijk weten wat de nieuwe data zullen zijn, hopelijk kun je dan alsnog komen! Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum, dan krijg je het aankoopbedrag uiteraard teruggestort.

We doen er alles aan om van de 24ste editie van de Libelle Zomerweek een fantastisch evenement te maken, zoals je van ons gewend bent. We houden je op de hoogte van de verdere voorbereidingen, het programma en de artiesten. Samen maken we er te zijner tijd een extra groot feest voor vriendinnen van!

Heb je een vraag? Dan kun je hier terecht.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden