null Beeld

De natuur in met kinderen – Libelle Academy

Het is heerlijk om naar buiten te gaan, de natuur in. Alle zorgen laat je binnen, de wind waait langs je wangen en de vogeltjes fluiten. Maar soms is het te druk op je werk en komt het er niet van. Je bent moe, de kinderen willen niet of het regent. De workshop ‘De natuur in met kinderen’ laat zien hoe je kunt genieten van de natuur met je kinderen.

Libelle Academy

Kinderen zijn van nature buitenmensen. Het liefst vullen ze de dag met spelen, rennen, klimmen, ravotten, bloemen plukken en boomhutten bouwen. Met kinderen mee naar buiten nemen doe je ze een groot plezier.

Buiten zijn is fijn

Door samen met je kinderen naar buiten te gaan leer je andere kanten van ze kennen. Een fijne natuurervaring kost weinig tijd, is gratis en het is goed voor de ontwikkeling van je kind. De sociale vaardigheden worden verbeterd, maar ook op motorisch gebied helpt het je kind.

In deze workshop staat plezier maken centraal. De beste tijd om de natuur in te gaan bestaat niet en ook het seizoen of het weertype spelen geen rol.

Bestel nu de online workshop ‘De natuur in met kinderen’ en ga samen op avontuur in de bossen.

Bekijk ook andere online workshops van Libelle Academy

- Kinderen en scheiden

- Een beter seksleven

- Leren doe je zo

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden