De uhhh Samsung Galaxy HTC telefoon??

redactie

De avond van tevoren sprak ik een vriendin, die me haar telefoon liet zien: een witte HTC. Ik heb nog gezegd: ‘nee, die wil ik niet, ik heb een andere op het oog.’ Wat er zich vervolgens precies heeft afgespeeld in mijn hoofd vraag ik me nog steeds af, maar de volgende dag heb ik in de belwinkel naar een ‘Samsung Galaxy HTC’ gevraagd. Dat is dus net zoiets als naar een Sony-Philips televisie vragen, of een Zanussi-Miele wasmachine. De medewerker keek me ook wat vreemd aan, maar hop: daar kwam de nieuwe telefoon al tevoorschijn vanachter de balie. En het enige dat ik zag was deze wit was, net als die van mijn zus. En die van mijn vriendin.

Trots als een pauw kwam ik thuis, en liet mijn telefoon aan mijn lief zien. “Kijk! Ik heb een Samsung Galaxy HTC telefoon!” Even viel er een verbijsterde stilte. Tot hij zei: “Nee schat, dat is een HTC.” Ik weer, iets dringender nu: “Neenee, dit is een Samsung Galaxy HTC! De nieuwste!” Precies tien minuten heeft hij me in mijn blije waan gelaten, toen pakte hij de verpakking van mijn nieuwe aanwinst er maar bij. “Kijk, Lies. Er staat HTC op deze doos. En dat staat ook op je oplader. En op je telefoon trouwens. Je. Hebt. Een. HTC. Gehaald.”

Hij had gelijk. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik dat pas uren later durfde toe te geven. Eén troost: mijn nieuwe telefoon is best mooi. En wit. En over twee jaar is er vast een nóg mooiere Samsung Galaxy op de markt. Ik hoop maar dat ik tegen die tijd niemand tegenkom.

Liesbeth Smit
Reportage redacteur

Lees ook andere columns van Libella’s!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden