null Beeld

Deze lieve mensen hebben een fantastisch uitje gewonnen!

Onlangs vroegen we wie er volgens jou een fantastisch uitje verdient. Daarop kwamen de mooiste verhalen binnen. Verhalen over mensen die er altijd voor je zijn, hard hebben moeten knokken of gewoon de allerliefste zijn. Kiezen was daarom moeilijk, maar deze drie mensen hebben een geweldig uitje gewonnen.

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met actievandedag.nl

En dat worden geweldige uitjes en mooie momenten. ActievandeDag geeft niet alleen mooie prijzen weg, ze hebben ook mooie transparante prijzen. Overal staat precies wat je betaalt voor een deal, geen verborgen kosten. Als je niet tevreden bent bieden ze een ‘niet goed, geld terug regeling’ én ze zijn 7 dagen per week bereikbaar. Da’s een lekker gevoel, maar onze prijswinnaars gaan een geweldige tijd tegemoet.

De hoofdprijs: kies een heerlijke hotelovernachting met extra's.

De winnares: Sietske Douma, opgegeven door Ineke Brouwer.

Ineke vertelt: “Sietske staat altijd voor iedereen klaar. Je hoeft haar maar te bellen of ze komt al aangescheurd in haar autootje. Het hele dorp (625 inwoners) weet haar te vinden: van knutselen bij dorpsactiviteiten tot een bob-actie voor mensen die zijn gestrand door een iets te grote alcoholconsumptie. Ze hoeft er niets voor terug. Daarbij laat zij ieder dag onze hond uit (die als ‘dank’ daarvoor altijd even bij haar in de tuin poept): kortom ze mag echt wel even zélf een keer in het zonnetje worden gezet."

De reactie van Sietske: “Nou jaaa! Wat leuk! Dankjewel!! Ik zou dan wel graag naar Ameland willen. En natuurlijk neem ik dan Ineke mee!” Veel plezier Sietske en Ineke in Hotel Nobel op Ameland!

De tweede prijs: kies uit een leuk dagje uit, een geweldig avondje uit, een ontspannen wellnessdag of een etentje in een restaurant.


De winnares: Joyce Luchtenburg-Bloemendaal, opgegeven door Monique Janssen-Bloemendaal.

Monique vertelt: “Omdat mijn zusje 3 keer in de week met veel plezier op mijn dochter past als ik moet werken. Ook als ik iets extra moet werken kan ik altijd een beroep op haar doen. Hiervoor wil ik haar heel graag bedanken”. Hun prijs? Joyce en Monique gaan samen naar de Winter Efteling!

Reactie van Joyce: “Wat ontzettend leuk! Snapte het eerst niet helemaal maar begrijp dat mijn lieve zus dit heeft gedaan."

De derde prijs: kies uit een leuk dagje uit, een geweldig avondje uit, een ontspannen wellnessdag of een etentje in een restaurant.

De winnares: Ans den Boef, opgegeven door: haar dochter Danielle den Boef.

Danielle vertelt: “Zij verricht al meer dan 50 jaar vrijwilligerswerk. Hoewel ze zelf al aardig op leeftijd is, is ze nog wekelijks gastvrouw in het verzorgingshuis. Nog steeds vol overgave en belangeloos. Een lintje waard”.

De reactie van Ans: Dank u wel voor de leuke prijs. Ik wil graag mijn dochter Danielle meenemen.”

En dan zijn er ook nog 10 troostprijzen: een waardebon van 25 euro in te wisselen op alle acties van minimaal 25 euro. Kijk snel op www.actievandedag.nl.

De volgende mensen hebben die mooie prijs gewonnen: Bettina Onos, Kelly Timmer, Jan Telnekes, Maroesja Verhoeven, Nico Breedveld, Linda Werff, Jolanda Muilwijk, Monique Iwema, Jose Ooijen, Geeske de Vries, Noor Steggink en Susan Klerks. Veel plezier met jullie prijs!

ActievandeDag bie

null Beeld

dt drie garanties: niet tevreden geld terug, zeven dagen per week bereikbaar en transparante prijzen. Iedere dag zijn er nieuwe, unieke en scherpe aanbieding(en) die vanaf 00:00 uur online te boeken zijn. Het team tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden. Op Actievandedag.nl zijn onder meer aanbiedingen te vinden voor hotelovernachtingen, pretparken, bungalowparken, zonvakanties, mini-cruises, beautyarrangementen en producten.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden