null Beeld

Deze week in Libelle 37

Redactie Libelle.nl

null Beeld

Libelle 37 staat vol leuke artikelen, reportages en foto’s. Bekijk het bladerboekje.

Deze week in Libelle:

• Alle hoofdrolspeleres van de nieuwe film: Smoorverliefd!

• Het laatste nieuws over hartproblemen

• Interview met Johnny de Mol

• 7 keer homemade fruit taarten

Neem direct een abonnement op Libelle. Bestel dit nummer los. Libelle is nu ook te lezen op de iPad.

Libelle brief

De donkerste nacht

‘Jij bent weg, maar dichterbij dan ooit’ zong Bløf. En het is gek, maar zo werkt het echt. De laatste jaren zag ik mijn broertje veel te weinig, omdat hij zich stukje bij beetje terugtrok uit het leven. Sinds zijn dood is hij dichterbij dan ooit. Het leven werd te zwaar voor hem, hij kon de zon niet meer voelen. Die verschrikkelijke nacht waarin ik hoorde dat hij er niet meer was, ben ik op mijn balkon gaan zitten wachten tot het ochtend werd. Ik moest met eigen ogen zien dat zelfs na de donkerste nacht de zon weer opkwam. Had Rick dat maar geweten, misschien was hij dan nog hier. Er kwam een nieuwe dag, en nog één, en voor ik het wist, was er een jaar voorbij. Een jaar zonder mijn broertje, terwijl hij tegelijkertijd helemaal niet weg is geweest. Ik denk elke dag aan hem. Terugbrengen kan ik Rick niet, maar voortaan leef ik mijn leven ook een beetje voor hem. Ik zal er eentje drinken op zijn sterfdag, om te proosten op zijn leven. En vanaf zijn ster proost hij terug, met een glimlach, dat weet ik zeker. Hij heeft het vast beter daar, nu hij eindelijk rust heeft. Maar ik mis je broertje, ik mis je.


Sonja Tigelaar

Recepten

null Beeld

null Beeld

Taart met yoghurtbavaroise, druiven en passievrucht

Pruimen-amandeltaart

Reisaanbieding:

null Beeld

Reis aanbieding: The Love Boat

Extra:

  • Libelle zoekt u: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
  • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die u bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter uw computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat u leert, is meteen toepasbaar in uw dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
  • Neem ook een kijkje op ons forum. Praat mee en stel vragen!

Achter de schermen bij de shoot van Smoorverliefd!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden