null Beeld

Deze week in Libelle 43

Libelle 43 staat vol leuke artikelen, reportages en foto’s. Bekijk hier het bladerboekje

Redactie Libelle.nl

Deze week in Libelle 43:

 • Een heel gezellig nummer!
 • De Jeans Gids: het juiste model voor ieder figuur
 • Een interview met Johnny de Mol en Guus Meeuwis
 • 100 vrouwen over hun baas'Ik heb al 2 jaar een affaire met hem. Hij is enig!'
 • Win Sinterklaas cadeaus
 • De nieuwste sporten getest, waaronder 'Chi-Running'
 • 75x stoelen, kasten en banken

Neem direct een abonnement op Libelle. Bestel dit nummer los.

Libelle brief

Hoe kon je dit doen?

De dag begon heel normaal. Totdat ik jou tegenkwam. Al van verre zag ik je staan op het fietspad. Nietsvermoedend fietste ik je tegemoet en verwachtte dat je wel opzij zou stappen om mij te laten passeren. Je zwaaide met je armen, maar niet om me te groeten. Zodra je me tot stilstand had gebracht, begon je vreselijk tegen me te schelden. Je schopte, stompte en sloeg me waar je me maar raken kon. Ik stond machteloos tegenover die verschrikkelijke woede die ik in jou voelde. Je had een blik in je ogen die me ontzettend bang maakte. Uiteindelijk verdween je in een nabijgelegen park, nog steeds scheldend, vloekend, tierend. Omstanders kwamen naar me toe, hielpen me waar ze maar konden en waarschuwden de politie. Na het proces-verbaal ging iedereen weer door met de normale gang van zaken, maar voor mij stond de wereld even helemaal op zijn kop. Wat volgde, was een weekend vol tranen. Gelukkig kon ik mijn verhaal met veel mensen delen en werd ik opgevangen door Slachtofferhulp. Toch is er een ding wat ik graag nog zou willen weten: wie of wat heeft jou zo boos gemaakt dat je dit kon doen? Ik hoop maar dat je heel snel hulp krijgt bij de behandeling voor je woede, zodat je niet nog meer slachtoffers zult maken.

Francis Huijsmans

De schrijfster krijgt een mooie ketting met een vergulde Libelle-hanger, speciaal ontworpen voor de mooiste brief in elke Libelle.

Recepten

<img />

Recepten van Claartjes Keuken

Aanbiedingen

<img />

Uitwaaien op de wadden

Extra:

 • Libelle zoekt je: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
 • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die je bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter je computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat je leert, is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
 • Muziekje
 • Neem ook een kijkje op ons forum. Praat mee en stel vragen!
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden