null Beeld

Deze week in Libelle 51


Libelle 51 staat vol leuke artikelen, reportages en foto’s. Bekijk het bladerboekje.

Redactie Libelle.nl

Deze week in Libelle 51:

• 100% kerstsfeer met een vleugje pastel

• 25 interviews met onder andere Julia Roberts, Jack Spijkerman en Linda de Mol

• Win winterse weekjes Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland

• Een spannende Kerst-thriller van Charles Den Tex

Neem direct een abonnement op Libelle. Bestel dit nummer los. Libelle is nu ook te lezen op de iPad.

Libelle brief

Lieve familie

Door een aantal financiële tegenslagen, maar ook doordat we gewoon dom met ons geld zijn omgegaan, werkten mijn man en ik ons in de schulden. Langzamerhand zagen we in dat we het zelf niet meer konden oplossen. In een laatste wanhoopsdaad om achterstallige rekeningen te betalen, heeft mijn man hulp gevraagd aan zijn vader. Vanaf dat moment kwam ons leven in een stroomversnelling. De volgende avond kwamen mijn vader en schoonvader om in te grijpen. Zij waren vooral boos en verdrietig dat we niet eerder aan de bel hadden getrokken. Gezamenlijk hebben de families onze schuld afgelost, een bedrag dat wij (gelukkig renteloos) moeten terugbetalen. Eigenlijk staan we nu ‘onder curatele’ van onze ouders. Het waren emotionele dagen en we zijn er nog niet, maar er gloort weer licht aan de horizon dankzij de steun van onze familie en vrienden. Mijn wens voor iedereen: een verschrikkelijke lieve familie die je helpt, steunt en in je gelooft als je in de problemen zit.

Anoniem

Recepten

<img /><img />

Hartenkoekjes

Scharrelhoen gevuld met couscous en pijnboompitten

Reis aanbiedingen

<img />

<img />

Hutje in de sneeuw: Finland Huisje in de sneeuw: Landal

Extra:

  • Libelle zoekt je: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
  • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die je bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter je computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat je leert, is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
  • Neem ook een kijkje op ons forum. Praat mee en stel vragen!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden