null Beeld

Dít is fijn aan de smartphone

Onlangs schreven we een pleidooi om de telefoon wat minder te gebruiken. Maar de smartphone is niet alleen kommer en kwel, er zijn ook vele positieve aspecten aan deze technologische ontwikkeling! Het heeft ons leven er ook een stuk makkelijker op gemaakt!

Nathalie Vreeburg

10 dingen die fijn zijn aan de smartphone

  1. Je telefoon is ook een fototoestel. En een videocamera. Je hoeft dus niet meer 3 apparaten mee te nemen.
  2. Je kunt de tijd doden als je even ergens moet wachten. Bijvoorbeeld even je oogst binnenhalen op farmville. Wist je dat wij ook een pagina vol leuke spelletjes hebben? libelle.nl/spelletjes
  3. In een vreemde stad weet je dankzij apps als Tripadvisor en FourSquare altijd de leukste restaurantjes te vinden
  4. Je hoeft na je vakantie geen dia-avond meer te houden voor de hele familie. Je vakantiefoto's staan immers meteen online.
  5. Een adressenboekje hoef je niet meer bij te houden. Alle contacten staan in je telefoon!
  6. Dit geldt ook voor een agenda. Je hebt altijd al je afspraken bij de hand en kunt meteen anderen uitnodigen voor een etentje of feestje.
  7. Via een Whatsapp groepsapp spreek je snel af en is iedereen tegelijkertijd op de hoogte. Scheelt weer een hoop heen-en-weer gebel.
  8. Gebeurt er eens iets ergs in de wereld? Je bent meteen op de hoogte door nieuwsapps die een berichtje sturen.
  9. Je kunt nooit meer verdwalen, omdat je altijd een kaartje bij je hebt.
  10. Via vertaal apps kan je je overal ter wereld verstaanbaar maken

<img />Zoek jij nog de leukste apps voor je smartphone of tablet?

Download dan de Libelle Apps! Met Libelle Apps op je iPad ben je altijd op de hoogte van de leukste apps van dit moment: op het gebied van mode, beauty, lifestyle, lezen, online winkelen, spelletjes, reizen… Kortom, alles wat je interesseert! De tips zijn speciaal geselecteerd door de Libelle-redactie.

Libelle Apps is gratis te downloaden in iTunes.

Welke app is voor jou onmisbaar?

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden