null Beeld

Dít is je kans om op tv te komen: ‘Nederland in beweging’ zoekt kandidaten

Beweeg jij dagelijks mee met Nederland in beweging? Dan ben je hartstikke goed bezig! Wellicht vind je het zelfs leuk om op televisie mee te doen?

Online redactie Libelle

Het doel van Nederland in beweging is om zoveel mogelijk Nederlands in beweging te krijgen. En dat lukt de presentatoren Olga Commandeur en Duco Bauwens aardig, want de kijkcijfers schieten regelmatig omhoog.

Kwartier beweging

Als je meedoet aan de oefeningen kun je al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen, dus het levert de mensen thuis ook echt iets op. Binnenkort komen ze weer nieuwe afleveringen en dat betekent natuurlijk ook dat er nieuwe mensen op de achtergrond met de oefeningen van Olga en Duco meedoen.

Auditiedag

Het programma is dan ook op zoek naar nieuwe kandidaten voor de oefengroep. Ben je ouder dan 30 jaar en heb je altijd al op televisie willen komen? Pak dan nu je kans en meld je aan. Aanmelden kan tot en met 31 januari. Hou het paasweekend in ieder geval vrij, want dan vinden de audities plaats. In verband met het coronavirus kunnen ze niet iedereen ontvangen en wordt er van tevoren al een selectie gemaakt. Als je hiervoor geselecteerd bent, krijg je uiterlijk in maart hiervoor een uitnodiging.

Veel sporten

De opnames zelf zullen eind mei/begin juni dit jaar plaatsvinden. De exacte data worden bij de auditiedag bekendgemaakt. De oefeningen worden in ieder geval in twee dagen in het weekend opgenomen. Hou er wel rekening mee dat je tijdens de opnames van 's morgens vroeg tot 's avonds aan het sporten bent. Tijdens de auditiedag neem je ook deel aan een korte proefles, waarin je kunt aantonen dat je zonder moeite aan de zware opnamedagen kunt meedoen. Zet 'm op!

Wanneer sport je genoeg en wanneer is het te veel?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: Max vandaag

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden