null Beeld

Dit zegt je ringvinger over je persoonlijkheid

Ben jij een charmeur, een streber of juist heel relaxed? Je weet het door simpelweg even naar het verschil in lengte tussen je ring- en wijsvinger te kijken.

Elselien van Dieren
  • Je ringvinger is langer dan je wijsvingerVergeten in te checken in de trein? Heb je geen geld bij je en tóch zin in een koffietje? Jij kunt praten als Brugman en er is geen situatie waar jij je niet uit weet te redden. Fijn aan jou is dat het niet alleen bij mooie woorden blijft: jij hebt echt oog voor de mensen om je heen. Minpuntje: je kunt ietwat snel uit je slof schieten en daar heb je later vaak spijt van.
  • Je ring- en wijsvinger hebben dezelfde lengteJe bent zelfverzekerd en weet efficiënt met je tijd om te gaan. Het liefst werk je alleen om je doelen zo snel mogelijk te behalen, maar introvert ben je zeker niet. Wel ben je ietwat streberig: je stelt jezelf continu nieuwe doelen. Bewonderenswaardig, maar dat kan soms best vermoeiend zijn.
  • Je ringvinger is korter dan je wijsvinger Jij ziet dat ieder verhaal 2 kanten heeft en bent daardoor de perfecte vredesstichter. Een familieconflict? Dat los jij op! Je kunt het met iedereen goed vinden, maar laat geen misbruik van je maken. Wanneer iemand je echt iets flikt komt er een vurige kant van je naar boven.

LEES OOK:

BEKIJK OOK: Wat een lifehack: dag, vieze vingerafdrukken op je mooie witte muur.

Bron: Good Housekeeping. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden