Doe hem ook: de ultieme test om te checken of jouw partner een flirt is Beeld Getty Images
Doe hem ook: de ultieme test om te checken of jouw partner een flirt isBeeld Getty Images

Column

Doe hem ook: de ultieme test om te checken of jouw partner een flirt is

Eva Breda

Vergeten jij en je partner tussen al het wassen, koken, bakkeleien en plannen door soms met elkaar te flirten? Libelle’s Eva checkte met één simpele vraag of haar partner nog een beetje een charmeur is. Dat wil jij ook.

Mijn vriend luistert vaak met open mond naar de gesprekken die ik op mijn werk voer. ‘Hebben jij en je collega's het écht in detail over relaties en seksspeeltjes?’ Ja. Werken bij een vrouwenblad is exact wat je ervan verwacht.

Wie is de mooiste vrouw van Nederland?

Het gespreksonderwerp van deze week: wie is de mooiste vrouw van Nederland? Bij gebrek aan input appte ik mijn vriend. Vergeten te zeggen dat het om een BN’er moest gaan. Wat kreeg ik terug van hem? ‘Jij natuurlijk.’ HA! Geslaagd voor de wat-ben-je-toch-een-slijmbal-maar-ach-wat-lief-test.

Simpele charmeurs ontmaskerd

Een trend was gestart, want alle vrouwen hier besloten hun wederhelft - in dit geval enkel mannen - te appen met dezelfde vraag. En ja hoor: de één na de andere simpele charmeur werd digitaal ontmaskerd. Are we all just dating the same guy!? Een 10 voor onze partners op de slijmbalschaal!

‘Er komt geen naam in me op’

Het was wachten op de eerste vent die zou sneuvelen in de strijd. En het onvermijdelijke gebeurde. Eén collega kreeg het antwoord: ‘Moeilijke vraag.’ De tweede man ging ten onder met een: ‘Pfff, er komt zo gauw geen naam of gezicht in me op’. Een aantal partners vermoedden strikvragen, checkten of het om een politiek correct of écht antwoord ging of eisten dat het gevis naar complimenten ophield.

Wat zegt jouw lief?

De ‘mooiste vrouw van Nederland’-vraag blijkt hier op de redactie een bron van vermaak. De ene na de andere partner wordt het vuur aan de schenen gelegd. Iedereen wil toch wel even checken of er na 4, 14 of 24 jaar samenzijn nog sprake is van een beetje geflirt. Hoe simpel ook, een egoboost op aanvraag blijkt toch best lekker. Ik zou zeggen: probeer het zelf ook eens. Wat zegt jouw lief?

Wie is de mooiste mán van Nederland?

Genoeg zoetsappigheid, want na deze test rees al gauw de vraag: wat zouden wij vrouwen hebben gezegd als we out of the blue de mooiste man van Nederland moesten opnoemen? Zouden ook wij zonder aarzelen de naam van onze vriend noemen? ‘Nee’, luidt het antwoord hier massaal. De knapste mannen van Nederland? Dan denken de meesten toch aan mannen als Lorenzo Viotti, Michiel Huisman, Joshua Nolet en internationaal - hoe kan het ook anders - George Clooney. Geen slijmballen en charmeurs hier op de vrouwenredactie. Behalve ik, uiteraard. Want lieverd, als je meeleest: de knapste man van Nederland, dat ben jij natúúrlijk!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden