null Beeld

Echte mannen eten geen kaas van Maria Mosterd

redactie

In de vier jaar dat Maria in de ban was van haar loverboy, leerde ze haar gevoelens buiten te sluiten. Volgestopt met softdrugs werd ze van adres naar adres gebracht door de uit West-Afrika afkomstige Manou en zijn Antilliaanse en Afrikaanse helpers. De jongens maakten zich schuldig aan drugshandel en ronselden ook andere jonge meisjes voor ‘het circuit’. Meisjes die op zoek waren naar iets spannends, zoals Maria, of buitenbeentjes die gemakkelijk te manipuleren waren.

Uit liefde voor haar vriend Manou ronselt Maria een tijdlang ook zelf meisjes en neemt ze in zijn afwezigheid de business tijdelijk over. Ondertussen gaat ze nauwelijks meer naar school en wordt de relatie met haar moeder alsmaar slechter.

Het boek geeft een boeiende kijk in de wereld van loverboys en alles daar omheen. Een ware ‘eye-opener’.

Leuk om te weten

Op 21 april 2009 wordt het vervolg op ‘Echte mannen eten geen kaas’ verwacht; Bindi. De releasedatum kan mogelijk nog wijzigen.


Echte mannen eten geen kaas – Maria Mosterd, Uitgeverij Van Gennep

ISBN 9789055159048, Prijs € 14,95

Verschijningsdatum februari 2008

U kunt ‘Echte mannen eten geen kaas’ van Maria Mosterd hier bestellen.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden