Een bijzondere zussenband

Elv, Meg en Claire wonen met hun moeder in een groot, oud huis op Long Island, vlakbij New York. Annie wil haar dochters beschermen tegen alle nare dingen in het leven.

Een bijzondere band

De zusjes hebben een bijzondere band, met een eigen taal en op den duur ook een eigen soort wereld. Wanneer Elv, de oudste, iets verschrikkelijks meemaakt, verandert alles. Hoewel de jongste twee zusjes, Meg en Claire, de verzonnen wereld ontgroeien, duikt Elv er juist steeds dieper in. Totdat ze niet meer het verschil weet tussen goed en slecht.

Opoffering

Wat doet een moeder als een van haar kinderen het verkeerde pad op gaat? Hoe redt ze een dochter zonder de anderen op te offeren? Hoe diep kan liefde gaan, en hoe ver kan het je voeren? Ontroerend

De drie zusjes is een prachtig verhaal over de bijzondere zussenband die zwaar onder druk komt te staan. Het is een familiegeschiedenis waarin het magische en het alledaagse door elkaar heen lopen, terwijl de meisjes opgroeien en keuzes maken die hen blijven achtervolgen, veranderen en uiteindelijk zullen bevrijden.


Bestsellerschrijfster

Alice Hoffman woont afwisselend in Boston en New York. Ze heeft al twintig boeken geschreven, die lovende recensies krijgen en op de internationale bestsellerlijsten belanden. Van haar boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en enkele van haar romans zijn verfilmd. In mei 2011 kwam het boek IJskoningin opnieuw uit bij Orlando uitgevers.

Geef jouw zus het boek!

Heb jij ook een bijzondere band met jouw zus? Libelle mag 10 zussen blijmaken met een gesigneerd exemplaar van het boek De drie zusjes van Alice Hoffman. Laat op het winformulier de gegevens achter van jouw zus en vertel in het oplossingsveld waarom jouw zus het boek zou moeten winnen. Deze actie duurt tot 22 augustus. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

De drie zusjes – Alice Hoffman, uitgeverij Orlando uitgevers.

ISBN: 9789022959985. Prijs: €18,95

Verschenen: half juni.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden