null Beeld

Eline (35) wil kinderen, maar haar vriend wil geen ‘tweede leg’

Eline viel voor een gescheiden man met een zoon, maar ze was ervan overtuigd hij met haar ook huisje-boompje-beestje wilde. 

Online redactie Libelle

"Heeft Thijs me voor de gek gehouden? 6 jaar geleden was hij zó bang om me kwijt te raken. Toen ik hem ontmoette, was hij een gebroken man met een mislukt huwelijk achter de rug. Ik probeerde hem zo goed mogelijk te steunen. Na een maand begon hij al over trouwen. Ik was stapelverliefd op hem, maar dat vond ik te snel."

In de toekomst

"Geleidelijk gaf ik me aan hem over. En ik leverde een stukje van mijn vrijheid in, door er om het weekend voor zijn zoontje te zijn. Dat was niet altijd even makkelijk. Ik was me ervan bewust dat ik iets begon met een man die 7 jaar ouder was en al een kind had. Het weerhield me er niet van bij hem te blijven. Thijs was een gevoelige, intelligente, mooie man. Voordat het serieuzer werd tussen ons, wilde ik wel zeker weten of hij in de toekomst nog meer kinderen wilde. 'Het lijkt me heel bijzonder om samen een kindje te krijgen', zei hij met zijn lieve lach."

LEES OOK: "KOPPEL DAT 3 KINDEREN VERLOOR BIJ MH17-RAMP KRIJGT DOCHTERTJE"

Benauwend

"4 jaar woonden we gelukkig samen, maar sinds 2 jaar is de balans verstoord. Alles in me roept dat ik klaar ben voor het moederschap en ik wil dat Thijs de vader wordt van mijn kind. Maar Thijs twijfelt. Hij voelt zich te oud met zijn 42 jaar en is bang dat het onze relatie kapot zal maken. Net zoals het in zijn vorige relatie is gegaan. Daarnaast benauwt de verantwoordelijkheid voor nog een kind hem. En hij heeft het nooit meer over trouwen."

Tikkende klok

"We hebben vaak tot diep in de nacht over ons dilemma gepraat en gehuild. We komen er niet uit. Houdt hij nog wel echt van mij? Soms voel ik me boos en gefrustreerd. Hij is, met mijn hulp, opgekrabbeld uit het dal en lijkt nu helemaal voor zichzelf te gaan. Ik ben bijna 35 en de tijd tikt door. Heb ik nog tijd om te wachten of moet ik de man van wie ik zo veel hou, verlaten in de hoop mijn kinderwens met iemand anders in vervulling te kunnen laten gaan?"

LEES OOK:

Interview: Esther Derks. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden