null Beeld

En toen kwam Frankie

redactie

Wie zorgt voor Frankie?

Frankie wordt geboren in een ongewoon gezin. Haar moeder Stella is wanhopig op zoek naar iemand die voor haar kind kan zorgen, maar ze heeft niet veel tijd meer. Noel lijkt niet de meest veelbelovende vader, maar ondanks zijn gebreken zou hij wel eens het beste voor Frankie kunnen zijn. Lisa wil alles opgeven voor de man van wie ze houdt, dan zal hij toch zeker ook van háár gaan houden? Maatschappelijk werker Moira weet precies hoe het allemaal hoort en zij is degene die Frankies leven kan veranderen. Maar ook Moira heeft zo haar geheimen.

Roet in het eten

Alcoholist Noel besluit zijn leven rigoreus om te gooien om voor Frankie te zorgen en dankzij de steun van het hele dorp wordt hij een goede vader, maar Moira gaat roet in het eten.

Een paar tranen waard

En toen kwam Frankie is een verhaal over onconventionele gezinnen, relaties die niet zijn wat ze lijken en het kleine meisje dat al deze mensen met elkaar verbindt. Deze roman is goed voor een paar tranen, door de mooie schrijfstijl van Meave Binchy.

Schrijfster Maeve Binchy

De Ierse bestsellerauteur Maeve Binchy is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en haar overtuigende personages. Haar boeken verschijnen in meer dan twintig landen en er zijn ruim twintig miljoen exemplaren van verkocht.

En toen kwam Frankie – Maeve Binchy, Uitgeverij Unieboek.

ISBN: 9789047517344. Prijs: €19,99.

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden