null Beeld

Gaat u mee naar het filmbal?

Het festival zal feestelijk geopend worden met de bijzondere film Tramontana. Libelle mag 5×2 kaarten weggeven voor deze opening, waarbij de cast en crew voorafgaand aan de film aanwezig zullen zijn.

Tramontana

Deze mysterieuze film speelt zich af in het Noord-Spaanse dorp Cadaqués. In dit dorp waait de Tramontana, ook wel ‘ de wind langs de bergen’ genoemd, gedurende de wintermaanden onophoudelijk. Deze mysterieuze wind drijft de dorpbewoners letterlijk tot waanzin. Op een dag wordt de geheime relatie tussen twee dorpsbewoners bruut verstoord. De oude Tremoolls pleegt zelfmoord en de 18-jarige Campos de Amor blijft alleen achter. Kwam Pepet Tremolls tot zijn daad door de gekmakende wind of is er iets anders aan de hand?

De film draait meerdere malen tijdens het filmfestival, dus mocht u de opening missen dan kunt u hem ook op een andere dag zien. Ook zullen er films als Happy End en Alles Stroomt vertoond worden. De première van de film Alles Stroomt is op 25 september, op Libelle.nl mogen we daar ook kaarten voor weg geven.

Filmbal

Ter afsluiting van het Filmfestival worden de Gouden Kalveren uitgereikt op 2 oktober. Zoals ieder jaar bekroont ook dit jaar de jury in 17 categorieën films met een Gouden Kalf. Bovendien wordt er ook een film bekroond door het festivalpubliek . Hierna worden de champagneflessen ontkurkt tijdens het Filmbal.

Ook u maakt kans om samen met de sterren te toasten op hun overwinning. Wij mogen 2×2 kaartjes weggeven voor deze bijzondere avond. Dit is een unieke kans om de sterren eens van dichtbij te zien.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht. Voor meer winacties kunt u naar deze pagina gaan.

Ga voor meer informatie en het volledige programma van het Nederlands Filmfestival naar de website.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden